OKULUMUZDA RAMAZAN SANDIĞI UYGULAMASI BAŞLATILDI

Okulumuzda hem yardım yapma alışkanlığı kazandırmak hem de ülkemizi etkileyen deprem felaketinde mağdur olanların halini anlamak, üzüntülerini paylaşmak amacıyla mübarek Ramazan ayı öncesi "Ramazan Sandığı" uygulaması yapılmış ve bu süreçte öğrencilerimiz aktif bir rol almışlardır.

05.04.2023 75

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve aynı zamanda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmeni Nilüfer EVGİNER’in öncülüğünde başlatılan proje kapsamında öğrenci ve velilerimizden isteyenler hem nakdi yardım yapmakta hem de ramazan kolisi için paket yiyecekler getirmektedir.  Daha sonra hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaktadır. Projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Nilüfer EVGİNER’e ve katkıda bulunan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

05-04-202305-04-202305-04-202305-04-202305-04-202305-04-2023